Kjøpsvilkår


 

 

 

Priser

Alle priser er i norske kroner og vises  inklusiv merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle kostnader forbundet med kjøpet som avgifter, gebyr og leveringskostnader.

 

 

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Ekspedering av ordre  Din bestilling vil normalt bli behandlet innen 24 timer etter at bestillingen er registrert. 

Leveranse

Normal leveringstid vil være mellom 1 og 10 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor og om varen er på vårt lager eller eksternt lager. Vi tar forbehold for varer som ikke er på lager og ringer som skal endres i str. Disse vil bli produsert/endret fortløpende og leveringstid vil bli opplyst individuelt pr e-post eller sms. 

Frakt

Ordre fra Seasonsofjewelry.no blir sendt som Posten servicepakke over kr 1000,- . Varer som ikke blir hentet, eller nektet mottatt vil bli returnert til oss på kundens regning. Dette beløp er satt til NOK 300,- Vi sender frakfritt over Nok 1000,-.

Betaling

Vi krever betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra oss til kunden.

Personopplysninger

Seasons of Jewelry behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Kortinformasjon

Når du handler hos Seasons of Jewelry blir betalingen behandlet av Nets Online Payments, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og Mastercard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

 

RUTINER FOR RETUR AV VARER

Bytting:

Du har full bytterett på alle varer kjøpt gjennom seasonsofjewelry.no. Gi oss beskjed om hva du ønsker å bytte til (legges ved returforsendelsen) så sørger vi for at du får riktig vare tilbake. Kunden dekker selv fraktkostnader forbundet med retur. Seasons of jewelry sender nye vare kostnadsfritt. Et eventuelt restbeløp (ved bytte til en rimeligere vare) eller dersom du ønsker pengene tilbake, blir overført til kontonr. på det kortet som ble benyttet ved handelen. Varer kjøpt i november og desember har full bytterett til 10. januar.

Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi Seasons of Jewelry skriftlig melding (e-post eller brev) om at du vil påberope deg mangelen. Seasons of Jewelry vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Angrerett

Hvordan returnerer jeg varen? For å benytte angreretten må det gis melding til Seasons of Jewelry innen fristen utløper – 14 dager. Det stilles ikke formkrav til meldingen, men denne bør av bevismessige årsaker være skriftlig. Videre forutsettes det at varen kan returneres i vesentlig samme stand og mengde. Ved beskadigelse eller forringelse som skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side vil angreretten ikke kunne gjøres gjeldende. Ringer og annet som som er gravert etter ønske fra kunden taes ikke i retur.

 Se utfyllende informasjon på angrerettskjemaet. Dersom kjøper ikke har mottatt angreskjema skriftlig på papir eller på e-post, utvides angrefristen til 3 måneder. Angreskjemaet skal være ferdig utfylt med Seasons of Jewelry informasjon når skjemaet mottas. Angreretten gjelder ved forbrukerkjøp, salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven.

Vare som skal returneres sendes til:

Seasons of Jewelry 

v/Tom Jørgensen design AS

PB 278

5342  Straume

 Varen returneres komplett i den originale emballasjen (det må ikke skrives direkte på emballasjen). Du er selv ansvarlig for retursendingen og det oppfordres til å benytte en sendeform som gir mulighet for pakkesporing, samt erstatning dersom varen skulle bli skadet eller tapt under sending. Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15 første ledd.)

Reklamasjon/skade under frakt

Reklamasjon skjer ved feil eller mangler på varen. Vi tar returkostnaden ved reklamasjoner. Alle varer blir kontrollert for feil og mangler før de blir pakket og sendt til deg som kunde. Oppstår det skade under frakt, og det er synlig skade på emballasje, signer kun med forbehold. Ta kontakt med oss slik at vi kan ordne opp i situasjonen!

 

 

Forbehold

Seasons of Jewelry forbeholder seg retten til å kansellere et kjøp/salg ved eventuelle feil på siden slik som pris, produktinfo etc. I de tilfeller vi promoterer gratis gravering, så gjelder det 1 stk navn og dato pr vare.  Varer som er gravert tas ikke i retur. Aktuelle rabatter gjelder ordinære varer og gjelder ikke på allerede nedsatte/rabatterte varer. Vi tar også forbehold om at salgsvarer kan være utsolgt.

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

 

FORETAKSINFORMASJON:

 Seasons of Jewelry

v/ Tom Jørgensen Design AS

 PB 278, 5342 Straume

 Grønamyrvegen 22, 5353 Straume

 0047 98825178

 tomjnorge@gmail.com

Org no: 997110013